Varm ovnen til 230°C eller tenn grillen.

Kutt potet i supertynne skiver, slik at de rekker å bli ferdig i ovnen på 25 minutter. Vend sammen med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen til de er sprø og gylne.

Coleslaw
Kutt kål og løk i supertynne strimler og riv gulrøtter på et rivjern. Vend sammen med Rørosrømme, sennep, litt salt og pepper. 

Når det er 10 minutter igjen på potetene
Legg fiskeburgerne på potetene.  La de varmes i ovnen til potetene er ferdig – eller sleng burgerne på grillen

Når det er 3 minutter igjen på potetene
Legg burgerbrødene på en rist i ovnen og la de varmes til potetene er ferdig.

Server fiskeburgerne i hamburgerbrød med skivet rødløk og coleslaw.

Server burgerne med brød, rødløk, coleslaw, ovnsbakte poteter og sitronbåter. 

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


700 g potet

4 hamburgerbrød (sløyf, bruk to hjertesalatblader eller glutenfritt brød for glutenfri oppskrift)
4 fiskeburger
1 rødløk, i ringer

coleslaw
1 bit kål, strimler
½ løk, strimler
2 gulrot, revet
½ beger Rørosrømme
1 ½ ts dijonsennep K

½ sitron, i båter
salt & pepper K
olje til steking K


K = fra kjøkkenskapet