1. Varm ovnen til 200°C og tenn eventuelt grillen.
     
  2. Legg potetbåter i en ildfast form med litt olje, timian eller oregano, salt og pepper. Bak i ovnen i 30 minutter til de er sprø og gylne. Pass på å kutte båtene tynne nok slik at de blir ferdig i tide.
     
  3. Kutt grønnsakene og legg på et fat til servering. (Se tips for oppskrift på vinaigrette til salaten.)
     
  4. Når det er 10 minutter igjen på potetene: Legg fiskeburgerne på potetene. La de varmes til potetene er ferdig.
     
  5. Når det er 3 minutter igjen på potetene: Legg burgerbrødene på en rist i ovnen og la de varmes til potetene er ferdig.
     
  6. Server fiskeburgerne med burgerbrød, potet, salat, to- mat, agurk og yoghurtdressing. Sett alt på bordet og la familien sette sammen sin egen favorittburger.

Middagstips

Lag gjerne en vinaigrette og vend inn i salaten rett før servering. Visp sammen 1 1⁄2 dl olivenolje, 1 ss dijonsennep, 1 ss honning og ca. 5 ss hvitvinseddik. Smak deg frem med litt og litt eddik, noen liker den mer syrlig enn andre.

Vær kreativ med yoghurten og lag din egne rosa burgerdressing med for eksempel litt ketchup, hakkede sylteagurker eller hva du måtte ha i kjøleskapet.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


700 g potet, i veldig tynne båter
1 teskje tørket timian/oregano*
salt og pepper*

2 tomater, skivet
1⁄2 agurk, skivet
1⁄2 salat, revet

2 pk fiskeburgere
4 burgerbrød fra eget bakeri


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes