Kok ris etter anvisning på pakken.

Stek alle grønnsakene (unntatt ingefær) i en gryte med litt olje til det har fått farge. Tilsett ingefær, honning, limejuice, soyasaus, tomatpassata, vann og la det småkoke i 5 minutter. 

Skru ned varmen på platen og tilsett fisken. Legg på lokk og la fisken dampe i ca. 5 minutter til den er ferdig. Smak eventuelt til med litt salt.

Server med hakket koriander og ris. 

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

2 ss stekeolje K
2 stilker stangselleri, ternet
½ chili, finhakket uten frø
½ rødløk, finternet
½ squash, ternet 

2 ss revet ingefær
1-2 ss honning K
½ lime, saften
2 ss soyasaus K
1 tomatpassata
2 dl vann

1 pk sei, ternet
½ potte koriander, hakket
evt. salt K 


K = Fra kjøkkenskapet