Vår filosofi / familien er samlet

Det er lett å få inntrykk av at mat og måltider har blitt en av mange utfordringer vi er nødt til å overvinne, for å komme oss igjennom en moderne, tettpakket, intens og stressende hverdag.

Blogger er fulle av råd om hvordan du lager matpakker på under fem minutter.

Enkle middagsløsninger levert på døren, blir erstattet av enda enklere middagsløsninger der alle råvarene enten er ferdig kuttet og forberedt, eller hele middagen kommer i små poser som du raskt kan varme opp -  og stjerne i boken til alle som klarer å få hele familien mett på under en halv time.
 
Kjenner du deg igjen? Da våger vi å påstå at det ikke er maten som er utfordringen, men hvordan du prioriterer tid til å lage mat og spise sammen rundt bordet.

Hvis alt handler om å bli ferdig med å spise, så er det neppe maten som er problemet.
 
Hvis kassene fra Kolonihagen har en funksjon, så må det være å ta tiden rundt bordet tilbake.

Vi hjelper deg med å få de beste råvarene i hus og vi utvikler oppskrifter som det ikke er for vanskelig å følge mellom skole, trening, korps og klatring på en vanlig hverdagsettermiddag. Men så må du selv bruke tiden du får til overs, rundt bordet med dem du er glad i.

Og kanskje gir den næringsrike maten og det lille hvileskjæret, de femten eller tyve minuttene, det ekstra overskuddet som hele familien trenger for å ha glede av resten av dagens program.
 
Noen ganger er det viktigere hvem som sitter rundt bordet, enn hva som står på det. Og hvis du lar Kolonihagen ta vare på råvarene og maten, kan dere ta vare på hverandre.

SE VÅRT UTVALG AV KASSER