Varm en vid gryte med litt olje. Stek søtpotet, squash løk, fennikel og chili til det har fått farge. Tilsett hvitløk, tomat, krydder og fres i ca. 1 minutt.  

Tilsett grønnsaksbuljong, rosiner og couscous. Rør rundt og la det småkoke i 12 minutter under lokk. Skru av varmen og la den hvile i 5 minutter. 

Mens couscousen hviler
Bland sammen rømme og finhakket koriander. Smak til med saften av ½ lime, salt og pepper.  

Smak til couscousen med salt, pepper og saften av ½ lime. Server med litt grovhakket koriander og rømmedressing.

Tid: 30 minutter


400 g søtpotet, ternet
½ squash, ternet
1 løk, hakket
1 fennikel, ternet
1 grønn chili, finhakket
2 fedd hvitløk, revet eller finhakket
4 tomater, ternet
1 pk krydder
1 liter grønnsaksbuljong K
3 ss rosiner K
1 pk couscous
½ lime, saften

½ rømme
½ potte koriander
½ lime, saften 

salt & pepper K
½ potte koriander
stekeolje K


K - fra kjøkkenskapet.