Costa Rica hele kaffebønner

Costa Rica hele kaffebønner

En leskende kaffe med hint av mandel og plomme



– En leskende kaffe med hint av mandel og plomme

Mr Rudolfo Riveras gård ligger i de bratte skråningene i den berømte kaeregionen Tarrazu i Costa Rica. Der plukkes de fullmodne kaffebærene før de lar en maskin kverne skallet forsiktig. Bærene legges deretter ut for å tørke med fruktkjøttet sittende igjen på bønnen. I Costa Rica kalles det «honey-process» etter den gyldne fargen bønnene får, og etter hvordan de sukkerstinne bærene klistrer seg inntil hverandre. Resultatet blir en fruktig kaffe med elegant syrlighet.

PRODUSENT San Martin
DISTRIKT Tarrazu
HØYDE 1850 m.o.h.
SORT Rød Catuai
FOREDLING Delvis bærtørket
BRENNEGRAD Mellombrent

Volum 225 g

Les mer om vår kaffeserie her

Kaffen er produsert etter økologiske prinsipper og krav, men ikke sertifisert av Debio. Alle produsentene er besøkt – og vi har startet arbeidet med selve sertifiseringen i samarbeid med bøndene.

Litt avhengig av landet det kommer fra, og hvor gode sertifiseringer de har i hvert enkelt land, så vil vi fortløpende få på plass sertifiseringen også.


Din egen kasse:
 
I nettbutikken kan du lage din egen kasse med akkurat de produktene du ønsker deg. Du kan også bygge videre på en av standardkassene under våre kasser. Da får du de ekstra varene levert uten ekstra frakttillegg.


Prøv også