Forvarm ovnen på 200°C.

Kok middagsperler i rikelig med vann og en buljongterning i ca. 20 minutter. De skal være mye, men fortsatt ha tyggemotstand. Sil av vann og tilsett litt smør eller ekstra jomfru olivenolje.

Kutt squash, løk, paprika og aubergine i tynne skiver. Legg grønnsakene i en ildfast form og vend inn olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 20 minutter til grønnsakene er møre.

Riv agurk på et rivjern. Bland sammen med yoghurt og smak til med salt, pepper og finhakket ramsløk. La dressingen stå og sette smak til resten av maten er klar.

Vask og del pak choi i små biter. Kutt salsiccia i skiver og stek i en panne på middels varme til den er gyllen. Tilsett pak choi og la det frese til den faller sammen.

Bland middagsperlene med salsiccia og de ferdige grønnsakene til en salat. Server sammen med yoghurtdressingen.

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


3 dl byggperler
1 buljongterning*
smør eller ekstra jomfru olivenolje*

1/3 yoghurt
1/3 agurk
salt og pepper*
½ blad ramsløk

1 squash
1 løk
1 paprika
1 aubergine
ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*

1 pk salsiccia
½ pak choi

*Dette finner du i kjøkkenskapet.

For glutenfri og melkefri oppskrift erstatt byggperler med quinoa og valgfri yoghurt, eller sløyf dressingen.