1. Kok middagsperlene etter anvisning på pakken.

  2. Kutt grønnsakene og pølsen som beskrevet.

  3. Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek pølsen til den er gyllen og har fått en fin stekeskorpe. Tilsett purre, rødløk, paprika og aspargesbønner. Stek på litt over middels varme til løken er blank og aspargesbønnene er ferdig.

  4. Bland ferdigkokte middagsperler med chorizoblandingen. Tilsett cherrytomater, riv over masse grana padano, smak til med salt og pepper, rør om og server.


Middagstips

Begynner grønnsakene og pølsen å brenne seg litt fast i stekepannen? Tilsett en liten skvett vann, så ”kokes” pannen ren.

Tid: 35 minutter
Antall personer:
4


1 pk middagsperler

1 pk choritzopølse, skivet
1⁄2 purre, finsnittet
1⁄2 rødløk, ternet
1 paprika, i biter
1 pose aspargesbønner, delt i to

1 boks cherrytomat, delt i to
1⁄2 grana padano ost, revet

salt & pepper*
olje til steking*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes


For glutenfri oppskrift lag risotto. Se oppskrift her.