Varm ovnen til 190°C.

Kok ris etter anvisning på pakken. 

Bland sammen ingrediensene til salaten.

Varm en vid kjele med litt olje. Stek kjøttdeigen til den har fått farge. Tilsett stangselleri, sjalottløk og stek videre et par minutter. 

Tilsett tacosaus, vann og den ferdigkokte risen. Smak til med salt og pepper.

Legg tortillalefser på kjøkkenbenken og fordel kjøttblandingen i midten av lefsene. Blir det for mye fyll, spar resten og server ved siden av.

Brett sammen som små puter og legg de i en ildfast form. Dryss over revet ost og stek i ovnen i 2-3 minutter til osten er smeltet. 

Server burritos med grønnsaker og rømme. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

salat
1 paprika, ternet
2/3 agurk, ternet
2 tomater, ternet

1 pk kvernet storfekjøtt
2 selleristilk, ternet
2 sjalottløk, ternet
1 glass tacosaus
1 dl vann

1 pk tortilla
½ bit parmesan, revet

1 beger Rørosrømme

smør K
stekeolje K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet