Forvarm ovnen til 180°C.

Legg brosmen i en ildfast form. Ha over litt olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 15-20 minutter til fisken flaker seg.

Kutt paprika og rødløk i tynne strimler, finhakk chili, del cherrytomat i to, sil av oljen på fest-osten og vask salat.

Varm en stekepanne med litt olje. Tilsett paprika, rødløk og chili og la det steke til grønnsakene er møre. Tilsett fest-ost, cherrytomater og vend rundt. Fjern pannen fra varmen og smak til med salt og pepper.

Tilbered couscous etter anvisning på pakken med et par ss olivenolje og litt salt i kokevannet.

Smak til yoghurten med litt salt, pepper og en klype sukker.

Server den bakte brosmen med stekte grønnsaker, salat, couscous og yoghurtdressing.

Tips:
Har du små barn kan du sløyfe chili for en mildere smak.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk brosme
ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*

3 desiliter couscous
2 ss ekstra jomfru olivenolje*
salt*

1 stk paprika
½ stk rødløk
½ stk chili
½ boks cherrytomat
1 boks fest-ost fra Haugaland meieri

½ beger yoghurt naturell
salt og pepper*
1 klype sukker*

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er gluten- og melkefri