Sett ovnen på 180°C.

Kjør alle ingrediensene (utenom fetaost) til bønnekebaben med en kjøkkenmaskin/stavmikser til en grov masse. Smuldre fetaost over og vend inn i farsen. Form små pletter med en spiseskje og stek i en panne med litt olje til de har fått en fin skorpe. Husk at plettene skal være små nok til å passe i en wrap.

Vend sammen ingrediensene til rømmedressingen og smak til med salt og pepper.

Pakk lefsene i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i fem minutter. Bland sammen ingrediensene til salaten.

Anrett lefsene godt med salat, bønnekebab og en god skje dressing.

 

 

Middagstips
Bruk kikert-/quinoamel, eller annet proteinrikt mel, for en ekstra næringsrik rett.

Tid: 40 min


1 pk wraps fra Hemsedal

Bønnekebab
2 bokser kidneybønner
1⁄2 potte persille, grovhakket
1 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finrevet
1 løk, i finer terninger
1 lime, saften
2 ts spisskummen*
4 ss mel*
1 fetaost, smuldret

Rømmedressing
1⁄2 beger rømme
1 fedd hvitløk
1 ts cummin

Salat
250 g tomat, ternet
1 agurk, ternet
1 rødløk, fine terninger