Varm ovnen til 180°C.

Pisk sammen egg, melk, litt salt og pepper. 

Finn frem en stor stekepanne som tåler å settes i ovnen og varm på en plate med litt olje. 

Stek squash til den har tatt farge. Tilsett ternet potet og rør en gang rundt. Tilsett deretter pisket egg og rør rundt et par ganger mens eggene setter seg. 

Dytt ”rosetter” av salaminien ned i eggene, men la de stikke litt opp slik at du får deilige sprø kanter. Tåler ikke stekepannen din ovnen heller du eggemassen over i en ildfast form før du tilsetter salami. 

Stek eggene i ovnen i 10–12 minutter til eggene har satt seg. 

Kutt tomat og agurk i skiver og server sammen med bondeomeletten. 

Tid: 25  minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


10 egg
½ dl melkK
1 pk sous vide potet, ternet
1 squash, ternet
1 pk Slegge-salami

½ agurk, skivet
3 tomater, skivet 

olivenoljeK
salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet