Varm ovnen til 180°C. Finn frem en stekepanne uten plasthåndtak som tåler å stå i ovnen (eller en ildfast form). 

Varm stekepannen med litt smør. Stek ternet potet til det har fått farge. Vend inn spinaten, skru av varmen og la den falle sammen. 

Pisk sammen egg, melk og revet Grana Padana ost. Smak til med salt og pepper. 

Hell eggeblandingen over i stekepannen og topp med fetaost. Sett hele stekepannen inn i ovnen og la den steke i ca. 20 minutter til eggene har satt seg. 

Bruk en ostehøvel eller mandolin til å høvle tynne bånd av gulroten. Kutt fennikel i tynne skiver med en skarp kniv, eller høvle med mandolinen. Vend sammen med olivenolje, sitron, salt, pepper og hakket persille. 

Server bondeomeletten rykende varm ut av ovnen med salaten.

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk sous vide potet, ternet
1 pk spinat, vasket
10 egg
½ dl melk K
½ Grana Padana ost, revet
1 bit fetaost, ternet

2 gulrøtter, høvlet
1 fennikel, høvlet
½ bunt persille, grovhakket
2 ss olivenolje K
sitronsaft K

salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet