1. Varm ovnen til 200°C.

  2. Pisk sammen egg, melk, litt salt og pepper.

  3. Stek ternet potet i en varm stekepanne med litt smør til at de har fått litt farge. Tilsett deretter purre og stek videre et minutt. Ha over i en ildfast form, hell over eggemassen, dryss over ost og stek i ovnen i 15 minutter.
     
  4. Vask og del opp salat, kutt tomat i terninger og kutt tynne bånd av gulroten med en mandolin eller potetskreller. Bland sammen med basilikum til en salat.

  5. Når omeletten er ferdig i ovnen, server med salat og god olivenolje.

Tid: 25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


10 egg
½ dl melk*
1 pk potet, sousvide, ternet
½ purre, strimlet
1/2 Fosheim ost, revet 

1 salat, revet
2 tomat, ternet
1 gulrot, bånd
½ potte basilikum 

smør*
olivenolje*
salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet