1. Kok pasta etter anvisning på pakken, i godt saltet vann. Sil av vannet, men spar på litt vann i bunn av gryten, dette hindrer pastaen i å klebe seg.
     
  2. Hell bolognesesausen i en kjele og la den putre og varme seg til resten av maten er klar.
     
  3. Bruk en ostehøvel og kutt agurk i tynne bånd, kutt tomat i båter og riv salaten grovt. Bland sammen og smak til med litt god olivenolje, salt og pepper.
     
  4. Sil av vannet på pastaen og server med bolognese, revet ost og salat.

Middagstips

Del gjerne sausen i to kjeler og gi gjerne den voksne delen litt cayennepepper eller chili for ekstra krutt. Sausen smaker også veldig godt med litt sorte oliven, kapers eller basilikum.

Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


400-500 g pasta
1 pk bolognesesaus
1⁄2 grana padana ost, revet
1⁄2 agurk, tynne bånd
2 tomater, båter
1⁄2 salat, revet
salt & pepper*
olivenolje*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes