Omelett har ingen begrensninger på innhold, så her kan du bruke det du liker best, eller det kjøleskapet har å by på. Her er en av våre favoritter med blåmuggost – og husk at omeletten blir ikke bedre enn kvaliteten på osten du bruker. Vi elsker Kraftkar fra Tingvollost i omeletten!

Visp eggene lett sammen med vann/fløte, salt og pepper. Smelt smør i en steke- panne og hell i eggeblandingen.Når massen begynner å stivne, kan du legge på god blåmuggost i grove biter og glasserte nøtter. Server varm mens osten er i ferd med å smelte.


Honning-glasserte nøtter:
Ta de nøttene du liker, som mandler, hasselnøtter eller valnøtter, og varm dem litt i en stekepanne med en stor spiseskje honning. Rør godt rundt så alle nøttene får et tynt lag med honning. Legg nøttene på et bakepapir til avkjøling. Oppbevar nøttene i et glass med lokk

Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Grunnoppskrift
2 egg
2 eggeplommer
4 ss vann eller fløte
Salt og pepper etter smak Smør til steking

Fyll
150 g god blåmuggost som Kraftkar eller Blåmandag
100 g honning-glaserte nøtter