1. Kok opp en stor gryte med vann. Legg hele sous vide posen med potet i vannet og la det småkoke mens du tilbereder resten av maten.

  2. Hell kjøttkakene og sausen i en gryte. Varm på svak varme til kjøttkakene er gjennomvarme. Virker sausen litt tykk kan du spe med litt vann.

  3. Skjær ut den harde stilken på kålen og del i båter. Kok kålen i godt saltet vann i ca. 5-7 minutter til den er mør. Sil av vannet og la kålen renne godt av seg i et dørslag.

  4. Server kjøttkaker i brun saus med kål, poteter og rørte tyttebær.

Middagstips

Gjør som bestemor ville gjort - lag kålstuing! Oppskriften finner du her.

Tid: 20-30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk kjøttkaker i saus fra Metervare
1 pk sous vide-potet
1⁄2 kål
1 boks rørte tyttebær
salt*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes