1. Varm ovnen til 200°C.
     
  2. Legg potetbåter i en ildfast form med litt olje, timian eller oregano, salt og pepper. Bak i ovnen i 30 minutter til de er sprø og gylne. Pass på å kutte båtene tynne nok slik at de blir ferdig i tide.
     
  3. Kutt grønnsakene og legg på et fat til servering.
     
  4. Når det er 10 minutter igjen på potetene: Legg fiskeburgerne på potetene. La de varmes til potetene er ferdig.
     
  5. Når det er 3 minutter igjen på potetene: Legg burgerbrødene på en rist i ovnen og la de varmes til potetene er ferdig.
     
  6. Server fiskeburgerne med burgerbrød, potetbåter, salat og grønnsaker - og la familien sette sammen sin egen favorittburger.

Middagstips

Server gjerne med litt ketchup eller yoghurtdressing.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


700 gram potet, tynne båter
1 ts tørket timian/oregano*

2 tomater, skivet
1⁄2 agurk, skivet
1⁄2 salat, revet

2 pk fiskeburgere
1 pk burgerbrød

salt & pepper*
olje til steking*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes