1. Varm ovnen til 220°C.

  2. Ha rotgrønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 20-30 minutter. De skal være myke og mørke i kantene.

  3. Smak til rømmen med salt, pepper og 1-2 ss ketchup.

  4. Når det er ca. 10 minutter igjen på grønnsakene: Varm hamburgerne i ovnen.

  5. Når det er 3 minutter igjen på grønnsakene: Varm burgerbrødene i ovnen.

  6. Server hamburgerne med rotgrønnsaker, skivet agurk og tomat, salat og rosa dressing.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk hamburgere
1 pk hamburgerbrød


400 g gulrot, staver
500 g selleri, staver

1⁄2 salat, kuttet
1⁄2 agurk, skivet
2 tomater, skivet

1⁄2 beger Rørosrømme
ketchup*
salt og pepper*
olje til steking*

 

 

 

*Fra kjøkkenskapet