Kolonihagen Bakeri

Ivan Bjørndalsgate 25, 0472 OSLO, bakeri@kolonihagen.no, mobil 415 00 278.

 

Her vil du til en hver tid finne oppdatert informasjon om våre produkter med innholdsfortegnelse og allergener.

Alt er håndverk - noe som betyr at vekt kun vil være veilledene, og basert på deigemne før steking.

 

 

URKORN LANDBRØD

landbrød

vanlig: 600-700g

stor: 1000-1100g

Ingredienser: Hvetemel*, vann, urkornmel (enkorn*, emmer*, spelt)*, surdeig av rug*, salt, sirup av sukkerroe*, gjær.

Allergener: Gluten / hvete og rug. 

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 1026 kJ/242 kcal / Protein 7,16 / Karbohydrater 47,6 / Hvorav sukkerarter 2,51 / Fett 1,76 / Mettet fett 0,4 / Enumettet fett 0,28 / Flerumettet fett 0,97 / Kostfiber 3,8 / Salt 1,55

______________________________

MUSLIBRØD

vanlig: 600-700 gr

Ingredienser: Hvetemel*, vann, grov rug*, rosiner*, havregryn*, solsikkekjerner*,
linfrø*, gresskarfrø*, valnøtter*, salt, gjær.

Allergener: Gluten, nøtter / hvete og rug, valnøtt.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam.

Energi 1140 kJ/271 kcal / Protein 7,46 / Karbohydrater 44,3 / Hvorav sukkerarter 5,34 / Fett 6,06 / Mettet fett 0,67 / Enumettet fett 1,08 / Flerumettet fett 4,03 / Kostfiber 4,5 / Salt 1,05

______________________________

ROTSPELTBRØD

Rundstykke: 70-80g

Vanlig: 600-700g

Langpanne: 1500-1700g (18*57cm)

Ingredienser: Speltmel*, vann, knust spelt*, gulrot*, gresskarkjerner*, salt, gjær.

Allergener: Gluten / hvete

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 965 kJ/229 kcal / Protein 8,33 / Karbohydrater 39,0 / Hvorav sukkerarter 2,19 / Fett 3,4 / Mettet fett 0,6 / Enumettet fett 1,11 / Flerumettet fett 1,52 / Kostfiber 4,3 / Salt 1,20

______________________________

HIRSEBRØD

Vanlig: 650-700g

Langpanne: 1300-1500g (18*57cm)

Ingredienser: Hvetemel*, vann, hirse*, havregryn*, solsikkefrø*, linfrø*, bokhvete*, klemt hvete*, knust rug*, hvete grov sammalt*, salt, gjær, speltkli*.

Allergener: Gluten / hvete, havre og rug.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 989 kJ/234 kcal / Protein 7,15 / Karbohydrater 41,6 / Hvorav sukkerarter 2,05 / Fett 3,4 / Mettet fett 0,51 / Enumettet fett 0,77 / Flerumettet fett 1,87 / Kostfiber 4,7 / Salt 1,3

______________________________

EPLE- OG TYTTEBÆRBRØD

I treeske: 550-600g

Vanlig: 600-700g

Ingredienser: Hvetemel*, vann, knust rug*, epler*, solsikkefrø*, sirup av sukkerroe*, tyttebær*,salt, gjær.

Allergener: Gluten / hvete og rug.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 1038 kJ/246 kcal / Protein 6,68 / Karbohydrater 39,2 / Hvorav sukkerarter 3,7 / Fett 5,88 / Mettet fett 0,79 / Enumettet fett 0,99 / Flerumettet fett 3,82 / Kostfiber 5,0 / Salt 1,4

______________________________

DANSK RUGBRØD

Vanlig: 800-900g

Ingredienser: Vann, surdeig av rug*, knust rug*, rug fin*, solsikkefrø*, linfrø*, hvetemel*, sirup*, salt, gjær.

Allergener: Gluten / rug og hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 1065 kJ/254 kca /l Protein 6,81 / Karbohydrater 35,6 / Hvorav sukkerarter 3,44 / Fett 7,6 / Mettet fett 0,92 / Enumettet fett 1,35 / Flerumettet fett 4,96 / Kostfiber 7,9 / Salt 1,38

______________________________

CHIABRØD

Vanlig: 750-800g

Ingredienser: Vann, hvetemel*, olivenolje*, chia frø*, rug grov sammalt*, gjær, salt

Allergener: Gluten / hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 216 kcal / Protein 5,9 / Karbohydrater 39,7 / Hvorav tilsatt sukker 0 / Fett 5,9 / Mettet fett 0,7 / Enumettet fett 3 / Flerumettet fett 0,9 / Kostfiber 7,6 / Salt 1,2

______________________________

BØKKERNBRØD

Vanlig: 600-700g

Ingredienser: Hvetemel*, hvete grov sammalt*, fin sammalt havre*, rapsolje*, sesamfrø*, sirup*, salt, surdeig av rug*, gjær, vann.

Allergener: Gluten / hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 254 kcal / Protein 7,26 / Karbohydrater 43,45 / Hvorav tilsatt sukker 1,64 / Fett 6,5 / Mettet fett 0,78 / Enumettet fett 1,89 / Flerumettet fett 3,44 / Kostfiber 3,6 / Salt 1,31

______________________________

LOFF

Vanlig: 600-700g

Ingredienser: Hvetemel*, vann, smør*, sukker*,salt, gjær.

Allergener: Gluten og laktose/ hvete og melk.

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

Energi 1118 kJ/265 kcal / Protein 6,5 / Karbohydrater 45,7 / Hvorav sukkerarter 3,5 / Fett 5,65 / Mettet fett 2,84 / Enumettet fett 1,4 / Flerumettet fett 0,81 / Kostfiber 2,7 / Salt 1,35

______________________________

FOCACCIA M/ OLIVEN OG URTER

Langpanne: 1300-1500 g.(18*57cm)

Ingredienser: Hvetemel*, vann, oliven*, gjær, salt, olivenolje*, urter*.

Allergener: Gluten / hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 281 kcal / Protein 7,96 / Karbohydrater 44,37 / Hvorav tilsatt sukker 0 / Fett 8,66 / Mettet fett 1,2 / Enumettet fett 5,83 / Flerumettet fett 1,1 / Kostfiber 3 / Salt 2,1

______________________________

HAMBURGERBRØD/PØLSEBRØD

Hamburger vanlig: 75-90g

Hamburger mini: 40-45g

Pølsebrød vanlig: 75-90g

 

Ingredienser: Hvetemel*, urkornmel(enkorn*, emmer*, spelt*), grov hvete*, salt, sirup av sukkerroe*, melk*, gjær, vann, smør*.

Allergener: Gluten og laktose/ hvete og melk.

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

Energi 275 kcal / Protein 8,2 / Karbohydrater 51,57 / Hvorav tilsatt sukker 5,8 / Fett 5,38 / Mettet fett 2,93 / Enumettet fett 1,19 / Flerumettet fett 0,56 / Kostfiber 3,16 / Salt 1,34

______________________________

FISKEBURGERBRØD

Vanlig: 80-90g

Ingredienser: Hvetemel*, hvete grov sammalt*, maismel*, sitronsaft*, sirup av sukkerroe*, smør*, gjær, havsalt, tangmel*, tørket dill*, vann

Allergener: Gluten og laktose/ hvete og melk.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 271 kcal / Protein 7,32 / Karbohydrater 51,23 / Hvorav tilsatt sukker 7,47 / Fett 4,7 / Mettet fett 2,55 / Enumettet fett 1,04 / Flerumettet fett 0,56 / Kostfiber 2,93 / Salt 1,31

______________________________

KANELSNURR

110-120g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, egg*, gjær, salt, kardemomme*, kanel*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

______________________________

MUFFINS MED SOLBÆR

110-130g

Ingredienser: grov sammalt havremel*, egg*, solsikkeolje*, sukker*, solbær*, kokos*, bakepulver* natron*.

Allergener: Gluten og egg/ hvete og egg.

Kan innholde spor av:  sesam og nøtter.

______________________________

SCONES

100-120g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, rosiner*, tjukkmjølk*, sammalt hvete*, valnøtter*,
bakepulver*, egg*, havregryn*.

Allergener: Gluten / hvete, laktose, nøtter og rug.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

SCONES MED TINDVED/MULTER OG HVIT SJOKOLADE

80-100g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, tindved*/multer, tjukkmjølk*, hvete sammalt*, hvit sjokolade*,
bakepulver*, egg*.

Allergener: Gluten, laktose, egg og nøtter / hvete, havre, valnøtt, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam.

______________________________

HAVREKJEKS

50-60g

Ingredienser: Havregryn*, rosiner*, sukker*, havremel*, smør*, egg*, muskatnøtt*, salt, vaniljesukker*, nellik*.

Allergener: gluten, egg, laktose/melk

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

______________________________

CROISSANT

80-100g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, gjær, salt, egg*.

Allergener: Gluten, laktose, egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

PAIN AU CHOCOLAT

100-110g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, gjær, salt, egg*, mørk sjokolade*, hvit sjokolade*.

Allergener: Gluten, laktose, egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

GULROTKAKE

25*45cm

Ingredienser: Glasur (smør*, melis*, kremost* vaniljesukker* sitronjuice*), sukker*, gulrot*, solsikkeolje*, hvetemel*, egg*, kanel*, natron*, salt, bakepulver*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

BROWNIE

40-50g

Langpanne: 25*45cm

Ingredienser: sukker*, smør*, mørk sjokolade*, hvit sjokolade*, egg*, maismel*, hvetemel*, mandler*, salt.

Allergener: Gluten, laktose, nøtter og egg / hvete, melk og mandler.

Kan innholde spor av: sesam

______________________________

GRANOLA

250g/750g

Ingredienser: Havregryn*, gresskarfrø*, spelt flak*, sesam frø*, mandler*, hasselnøtter*, mørke rosiner*, kokosflak*, tranebær*, honning*, rapsolje*.

Ingredienser: Havregryn*, gresskarfrø*, spelt flak*, sesam frø*, mandler*, hasselnøtter*,mørke rosiner*, kokosflak*, tranebær* honning*, rapsolje*.

Allergener: Gluten / hvete, nøtter(hassel) og rug.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

______________________________

 

QUICHBUNN

22cm diameter

10cm diameter

Ingredienser: Hvetemel*, salt, smør*, egg*, vann.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

BRIOCHE

Ingredienser: Hvetemel*, egg*. gjær, smør*, salt, sukker*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

 

 

Vi informerer om at kaker som regel  har vært frosset før de sendes ut fra oss. Avvik og endringer i prisliste kan forekomme.

Oppgitt vekt er ca mål på deig før steking.


OBS! Det kan finnes spor av melk/laktose, sesamfrø, egg og nøtter i alle produkter.

Kjøps- og leveringsbetingelser for Kolonihagen Bakeri AS
•    Vi opererer med 2 dagers bestillingsfrist, innen kl 12.00. Dette gjelder bestilling/avbestilling og endringer.  For bestilling mandag og tirsdag, må bestillingen være oss i hende fredag før kl 12.00.
•    Kolonihagen Bakeri fakturerer ukentlig, med 14 dagers betalingsfrist.
•    Frakt påløper med kr 100,- per leveranse i indre Oslo. For bestillinger under kr 300,- tilkommer 
et administrasjonsgebyr på kr 50.
•    Varene leveres av vår transportør, eventuelt kan varene hentes etter avtale.
•    Bestillingene skal bestilles pr telefon eller mail.
•    Avvik/feil må rapporteres innen 48 timer.
•    IFCO kasser skal sendes i retur, hvis ikke vil det bli påberegnet gebyr.
•    Alle priser er eks. moms.
                                                

Åpningstider for bakeriets kundeservice:  

Mandag –fredag:    08.00–16.00                                
Lørdag:            09.00–11.00 (kun henvendelser for lørdagens leveringer)
Telefon:            415  00 278
Mail:            bakeri@kolonihagen.no