1. Varm ovnen til 200°C.

  2. Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til det er gjennomstekt og gyllent.

  3. Fordel baconet i paibunnene og riv over osten.

  4. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Fordel eggeblandingen i paibunnene.

  5. Stek paiene i ovnen til eggeblandingen har satt seg, ca. 20 minutter.

    Når paien nærmer seg ferdig:

  6. Kok opp en kjele med et par cm vann i bunnen. Damp gulrot og brokkoli under lokk i 4-7 minutter. Hell av vannet og gi grønnsakene et dryss salt, pepper og litt smør eller olivenolje.

  7. Server paien med de dampede grønnsakene.

Middagstips

Blir det rester er dette perfekt skolemat til barna!

Tid: 30-40 minutter


2 paibunner
1 pk bacon
1 pk fosheim-ost
2 pk egg
3 dl melk*

1 brokkoli, buketter
2 gulrøtter, tynne skiver

salt & pepper*
olje til steking*
smør eller olivenolje*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes