Kutt grønnsaker som beskrevet. 

Varm en vid gryte med litt olje og smør. Stek løk, fennikel, paprika og chili til løken er blank. 

Tilsett hvitløk, potet og stek et par minutter. 

Tilsett tomatpassata og vann. La gryten småkoke under lokk til potetene er møre. Smak til med salt og pepper. 

Skru ned varmen på platen og legg torskestykkene oppi gryten, oppå sausen. Dryss salt og pepper over fisken, legg på lokk og la fisken dampe i 10-12 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg. 

Dryss over noen dråper god olivenolje, hakket persille og server!

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 løk, båter
1 fennikel, skivet
1 grønn paprika, ternet
½ chili, finhakket u/frø
2 fedd hvitløk, finhakket
500 g potet, tynne skiver
1 glass tomatpassata
2 dl vann
1 pk torsk

olje & smørK
salt & pepperK
½ bunt persille, grovhakket
olivenoljeK


K = Fra kjøkkenskapet