Forvarm ovnen til 190°C.

Vend kyllingen i saften fra appelsinene og honning. Stek kyllingen i ovnen i ca. 25 minutter. Snu kyllingen halvveis inn i steketiden.

På det groveste av et rivjern riv: Squash, blomkål og brokkoli. Husk at stilken på blomkålen og brokkolien også fint kan brukes. Del agurk på på langs, skrap ut kjernen (det bløte) og kutt i skiver, del druene i to og kutt eple i tynne staver. Bland alt sammen i en bolle og vend inn rømme og eplecidereddik. Smak til med salt.

Server salaten med de appelsinglaserte kyllingvingene.

Tid: 35-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk kyllingvinger
2 stk appelsin - saften
4 ss honning*
 
½ stk squash – revet
½ stk Blomkål – revet
½ stk Brokkoli – revet
1/3 stk agurk – i skiver, uten kjernen
1 pk druer – delt i to
2 stk Epler – strimlet
2/3 beger Røros rømme
4 ss Eplecidereddik*
salt*

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er glutenfri. Lag en vinaigrette for melkefri oppskrift