• Leverer vi der du bor?

  JA - vi leverer til ditt postnummer.

  Vi leverer ikke til ditt postnummer i dag, men fyll ut informasjonen under, og vi vil holde deg oppdatert.

  Vi vil sende et varsel når vi leverer til ditt postnummer.

 • 3 6 8 Ledige abonnement denne måneden

 • Mat rett hjem

  Hver uke plukker vi de beste råvarene fra produsenter vi kjenner og kjører dem ut til deg. Du velger hvilken type kasse du ønsker, størrelse, hvor ofte du vil ha den og når du tar en pause.

  Velg mellom enkle fruktkasser og spennende middagskasser.

  Og du kan alltid legge til produkter som ferskt brød, melk fra Røros, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune, pålegg og mye mer.

  Les mer & abonnér

 • Smak

  Det viktigste for Kolonihagen er å finne naturlig fremstilte råvarer på det tidspunktet da de smaker mest. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for et de driver med.

 • Tid

  Når maten din blir levert av oss på døren, slipper du å lure på hva du skal ha til middag - og handleturen for å skaffe ingrediensene. Tiden du får til overs, kan du bruke med dem du er glad i.

 • Håndplukket

  Våre kokker kjenner råvarene og bruker dem når de er på sitt beste. Da må de også snakke direkte med produsentene og handle inn maten når den smaker mest.

 • Bærekraftig

  Vi velger alltid råvarer som er fremstilt på egne premisser; uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre triks. Produksjonen skjer på en bærekraftig måte, der hensynet til jorden og dyrene står i fokus.

 • Våre restauranter

  Vi ønsker deg velkommen til et godt måltid i en av våre restauranter. Her kan du også booke bord direkte på nett.

  1. Restaurant Tønsberg
   Restaurant Tønsberg

   Kom innom for en deilig lunsj, eller bare en god kopp kaffe. Fredager og lørdager serverer vi også middag utover kvelden.

  2. Restaurant Frogner
   Restaurant Frogner

   I en gammel stall serverer vi lunsj - eller en helaftens meny satt sammen av sesongens og årstidens råvarer.

  3. Restaurant Grünerløkka
   Restaurant Grünerløkka

   Her trives gjestene ute i bakgården på sommerstid - og inne året rundt. Menyen er satt sammen av spennende retter, du kan spise lunsj eller enkel middag.

 • Andre møteplasser

  I tillegg til våre restauranter kan du finne oss her.

  1. Lilleborg
   Lilleborg

   Ferske bakevarer fra vårt bakeriutslag på Lilleborg.

 • KOLONIHAGEN

  10 års arbeid har blitt til både restauranter, eget brød, eget øl og ikke minst, hjemlevering av matkasser. Kom innom oss eller finn din matkasse så kan du nyte de gode råvarene og smakfulle oppskriftene hver uke hjemme med familien.

  Vi i Kolonihagen velger alltid råvarer som er produsert på naturens premisser, fremstilt uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre snarveier. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for et de driver med. Produksjonen skjer på en skånsom måte, der hensynet til jorden og dyrene står i fokus. Det gir bærekraftig mat – og viktigst for oss, mat som smaker mest.

  Les mer om hvor du finner våre varer