• Leverer vi der du bor?

  JA - vi leverer til ditt postnummer.

  Vi leverer ikke til ditt postnummer i dag, men fyll ut informasjonen under, og vi vil holde deg oppdatert.

  Vi vil sende et varsel når vi leverer til ditt postnummer.

 • 0 2 1 Ledige abonnement denne måneden

  1. Bestill noen av
   våre produkter

   Se alle produkter

  2. Müslibrød
   Müslibrød

   Saftig økologisk brød fra Kolonihagen Bakeri med nøtter, frø og rosiner.

  3. Helmelk
   Helmelk

   Økologisk H-melk 4 % fra Rørosmeieriet

  4. STOR MIDDAGSKASSE (2 voksne & 2 barn)
   STOR MIDDAGSKASSE
   (2 voksne & 2 barn)

   Våre kokker sørger for at du får en enklere hverdag. Med velkomponerte oppskrifter, og de beste råvarene, får du et sunt og variert kosthold.

 • Mat rett hjem

  Hver uke plukker vi de beste råvarene fra produsenter vi kjenner og kjører dem ut til deg. Du velger hvilken type kasse du ønsker, størrelse, hvor ofte du vil ha den og når du tar en pause.

  Velg mellom enkle fruktkasser og spennende middagskasser.

  Og du kan alltid legge til produkter som ferskt brød, melk fra Røros, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune, pålegg og mye mer.

  Les mer & abonnér

 • Smak

  Det viktigste for Kolonihagen er å finne naturlig fremstilte råvarer på det tidspunktet da de smaker mest. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for et de driver med.

 • Tid

  Når maten din blir levert av oss på døren, slipper du å lure på hva du skal ha til middag - og handleturen for å skaffe ingrediensene. Tiden du får til overs, kan du bruke med dem du er glad i.

 • Håndplukket

  Våre kokker kjenner råvarene og bruker dem når de er på sitt beste. Da må de også snakke direkte med produsentene og handle inn maten når den smaker mest.

 • Bærekraftig

  Vi velger alltid råvarer som er fremstilt på egne premisser; uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre triks. Produksjonen skjer på en bærekraftig måte, der hensynet til jorden og dyrene står i fokus.

 • Våre restauranter

  Vi ønsker deg velkommen til et godt måltid i en av våre restauranter. Her kan du også booke bord direkte på nett.

  1. Tønsberg
   Tønsberg

   Kom innom for en deilig lunsj, eller bare en god kopp kaffe. Fredager og lørdager serverer vi også middag utover kvelden.

  2. Hamar
   Hamar

   Vi ønsker deg velkommen til Basarbygningen for en god og hyggelig matopplevelse – basert på lokale og økologiske matvarer.

  3. Frogner
   Frogner

   I en gammel stall serverer vi lunsj - eller en helaftens meny satt sammen av sesongens og årstidens råvarer.

  4. Grünerløkka
   Grünerløkka

   Her trives gjestene ute i bakgården på sommerstid - og inne i to lune etasjer året rundt. Menyen er satt sammen av spennende småretter, du kan spise en enkel lunsj eller lage din egen smaksmeny.

 • Andre møteplasser

  I tillegg til våre restauranter kan du finne oss her.

  1. Lilleborg
   Lilleborg

   Ferske bakevarer fra vårt bakeriutslag på Lilleborg.

 • KOLONIHAGEN

  Kolonihagen er resultatet av flere års frustrerende jakt på moden frukt, grønnsaker med smak og brød som holder seg mer enn ett halvt døgn i brødboksen.

  Kolonihagen gjør det enklere for deg som ønsker hjemlevering av økologisk mat. I over 10 år har vi jaktet på de beste råvarene; vi sørger for at kvaliteten på det vi tilbyr er den beste og leverer i kasser rett hjem til deg.
   
  Vi har funnet frem til produsenter som setter økologi, smak og kvalitet først. Fra disse får vi levert kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker og andre dagligvarer.
   
  Smak og utvalg varierer gjennom årstider og sesong. En utfordring er noen ganger å få tak i nok av den råvaren vi er på jakt etter. Da leverer vi så langt det er mulig. Så sier vi eller at vi er utsolgt, enn å finne et alternativ som ikke tilfredsstiller de kravene vi stiller.